за нас

Тук в Texas Central Air знаем, че има много различни компании за климатизация, от които да избирате. Ето защо винаги се опитваме да направим всичко възможно за нашите клиенти. За да докажем това, ние гарантираме целия си труд през цялата година, така че нашите клиенти да могат да бъдат сигурни, че получават възможно най-доброто обслужване. Освен това нашите техници преминават непрекъснато обучение, за да бъдат в крак с най-новите разработки в областта на климатизацията. Разгледайте някои от нашите отзиви на клиенти и се уверете, че сте избрали правилната компания. Обадете ни се днес, ако имате някакви проблеми с вашата система или ако трябва да инсталирате нова AC система.

Търговски И Промишлени Климатици

Ние се гордеем, че предлагаме пълна гама от търговски и промишлени климатични услуги в Хюстън, Тексас, за предприятия от всякакъв вид и размер. Независимо дали сте малък бизнес и се нуждаете от нова система на покрива, нашите експерти могат да ви помогнат. Също така работим с по-големи климатични системи като охладителни кули, кондензатори, вентилационни инсталации, Климатици и др. Също така имаме проектантски екип, който да работи с нашите търговски клиенти, за да им помогне да създадат персонализирана система за техния бизнес, която може да включва системи за управление на сградата, както и мерки за енергоспестяване на съоръженията. Обадете ни се днес, за да говорите с един от нашите техници, ако имате някакви въпроси или ако се подготвяте за нов търговски строителен проект.

Специалисти По Ремонт И Монтаж На Климатици И Отопление

Ние живеем в Тексас, така че знаем какво екстремно време имаме. В допълнение към по-често срещаните ремонти и монтаж на климатици и отопление в Хюстън, Тексас, които изпълняваме, предлагаме и услуги за справяне с бедствия и възстановяване. Независимо дали става дума за наводнение, ураган или друг неочакван проблем, Обадете ни се и ние ще работим с вас, за да ви помогнем бързо да възстановите дома или бизнеса си и да започнете отново.