Какво да видите в Ню Йорк

By | септември 10, 2021

Ню Йорк е далеч от мнозинството от населението на САЩ, но е и един от най -популярните градове на земята.

Почти винаги е нещо малко и най -старото от турнетата в Ню Йорк. Много от най -популярните места за разглеждане са Централен парк за вашата кола, Empire Express Developing, уникален порцеланов образ за Liberty и Rockefeller Plaza и други подобни. Ню Йорк предлага обикновени театрални представления, обикновено наричани още Правоъгълни периоди и Бродуей. Много от проблемите, които никога няма да пропуснете, са закупуването на сутрешни предавания и добри сделки. На това конкретно място са най -добрите магазини за черен шоколад, кафенета с хляб с чесън и статуи на ресторанти. Изглеждаш ли добре? Имате ли нужда от евтини сделки за най -ефективните неща? Този мегаполис може да предложи мъртви обвинения в различни статии. Мястото разполага с най -добрите луксозни помещения за настаняване веднага. И все пак туристическите маршрути на Ню Йорк наистина имат за цел да впечатлят.

Можете също да намерите дестинации, предназначени за книжни червеи, заедно с любителите на музиката. Ню Йорк предлага фериботни продукти и услуги, летищни таксита, автобуси, железопътни железопътни продукти и услуги, както и метро. Нищо не включва пресичането на ефективно павираните алеи на вашия град. Какво точно очаквате? Изпратете до центъра на града, където не спите.

В Ню Йорк има много социални и социални неща, които трябва да се наблюдават. Ню Йорк предлага всяко общество с повече от девет милиона и половина, както и домашни любимци, котенца и оранжево такси. Около 2005 г. Ню Йорк е посочен в списъка на най -сигурните искове за повечето. Всъщност Ню Йорк предлага най-конкурентния процент на престъпност в цялата територия на САЩ, което е идеално за Ню Йорк да види гледките отгоре надолу, които носят риск да ви хванат чантата.

Местоположението на Crown Alttitude в Бруклин може да бъде вашият световен галерен дом, първоначално разработен за деца. Този млад детски музей в Бруклин, който обикновено има входове през 1899 -те години, често се разглежда като търсене в областта на изкуствата, технологиите и естествената среда. Мултикултурни изпълнения, курсове, продукти и контактни изяви са някои от акцентите на деня в детския мемориал в Бруклин, подходящи не само за възрастни хора, но и за деца на 5 -годишна възраст.

Започва Манхатънската модерна галерия за изящни изкуства; това е пътешествие с голямо преживяване; който има седем дизайна и издърпване. Днес произведение в памет на модерното изкуство, което включва $ 1000, $ 1000, 1000 картини, скулптури и фотографии, е едно от задължителните места за гледане в Ню Йорк. Наред с визуалните произведения на изкуството, вашата галерия за съвременно изкуство предлага нова селекция, като 18 хиляди видеоклипа плюс някои снимки от милион филма.

Наред с възможността за гледане, филмът често е в списъка на убедителни обстоятелства, които трябва да се намерят в Ню Йорк. Местната филмова общност в Ню Йорк има значение за театъра, за да види значението на всеки законопроект на Бродуей. Местата за маркираното място на долния етаж се предлагат с представления на Бродуей, опери, симфонии, игри на Big apple Yankee заедно с онлайн игрите на Met. Този роден град Ню Йорк е американски град, който свързва бейзболната лига с 2 много агресивни бейзболни отбора. Революционер, способен на янките, Дерек Джетер с чисто сърце, можете да стигнете до 5 -те града на града – Бронкс. New York Mets, който е домакин на домашни видео игри в известния Shea Ground, A queen, е чисто нова марка в Ню Йорк, която е почти различен етнически регион в Съединените щати.

Ню Йорк получава главния китайски квартал в страната и храните, свързани с културно чувствителни фуражи, правят Чайнатаун ​​едно от нещата, които трябва да бъдат определени в Ню Йорк във ваша чест. Чудесни места за хапване, например Pub Within the Green и висококачествени вериги за хранене, както и големи ябълки като Stone Coffee Shop и Globe Artist.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *