Как социалните медии унищожават живота

By | септември 15, 2021

Технологиите са довели човешката раса до този уникален път. Пътят към величието и успеха. Начинът да направите нещата невъобразими. Компютри, технология, в която днес е много трудно да се живее. Почти цялата планета има достъп до интернет или достъп до определени видове компютри. С това човек може да получи достъп до цялата информация, която може да иска.

През последните 20 години социалните мрежи се превърнаха в един от най -мощните мрежови инструменти, които човек може да има. Много хора стават известни и кариерата им се основава на техните социални медии или на базата на бизнеса, който са избрали да използват. Има много невероятни причини да бъдете в социалните медии и да ги използвате за лична изгода, но започва с това как хората виждат себе си и другите. Някои от най -популярните платформи за социални медии са Instagram, Facebook, Twitter и Snapchat. Това беше просто начало на повечето от тези платформи, свързващо хората по различни начини. Свържете се със семейството и приятелите и споделете целия си опит. Разбира се, много хора дойдоха при известни личности, които искаха да следват или дори да станат повече и там беше проблемът. Тъй като хората бяха толкова внимателни, хората получиха внимание и го сравниха с тях. Това не беше толкова голям проблем преди 10 години, както е днес. Много млади хора гледат тези знаменитости и копират всеки аспект от живота си от диктатурата. Това им се отразява не само в начина, по който се социализират, но и в техния възглед за света.

Повечето тийнейджъри и млади хора прекарват повече време по телефона и в социалните мрежи, тревожейки се за случващото се и създавайки живот, който не е техен. В крайна сметка това кара повече хора да бъдат социално неспособни и да имат затруднения при изследването и живота във външния свят. Разбира се, има много, които избират да имат работа въз основа на социалните медии, но свързването лице в лице с хората няма много социални проблеми, както и депресия. Това може да повлияе на отношенията и начина, по който двама души го консумират. Много млади двойки никога не издържат или изпитват сериозни усложнения поради медиите, които представляват толкова перфектна връзка. В действителност, когато всяка връзка има свои собствени проблеми, тъй като всеки човек има свой собствен набор от проблеми, от тях зависи да изберат дали да приемат тези проблеми или не.

Друг проблем, който имаме под ръка, е колко хора определят собствената си стойност въз основа на това колко хора ги следват или харесват в тези платформи и ако не получат определена сума, това не струва нищо. Сега не е така при всички хора, които имат социални медии или използват социални медии, но все по -често се вижда, че по -късно младите хора имат повече проблеми в живота поради това.

Използването на социалните медии трябва да бъде значително намалено, особено сред подрастващите и младите хора, които живеят и се учат чрез тези преживявания. Да, това може да доведе до много възможности и със сигурност, но е станало много нестабилно и разрушително за хората. Pysche, имаме нужда хората да се питат. Наистина ли си заслужава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *