КОИ СА НАЙ -ПОПУЛЯРНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ МЕСТА В ЛАС ВЕГАС

By | септември 9, 2021

Лас Вегас, забавен пустинен град, е известен с многото възможности, които предлага на туристите. Стрип, улица Лас Вегас, известна с многото си курорти, пресъздава не само светлините, но и очарователните забележителности на градове по целия свят.

Повечето от самите хотели се считат за привлекателни и предлагат безплатни шоута по страничните улици, като танцуващи фонтани и изригващи вулкани, наред с други. Има и уникални музеи, интересни представления и много други дейности. Пътуващите могат да се разходят с хеликоптер през Големия каньон и околните хълмове и планини, за да направят нещо за отдих.

Туристите могат да посетят Лас Вегас по всяко време на годината. Те могат да посещават при по -хладни зимни температури и дори да се наслаждават на активите през летния ден, тъй като температурата може да се повиши над 104 градуса по Фаренхайт.

Банда

Ивицата с дължина 2,5 мили, центрирана на булевард Лас Вегас, минава през града от североизток на югозапад. Той разполага с огромни дворци за отдих, повечето от които построени с типична тема, луксозни хотелски стаи, отлични трапезарии и места за представления. Лентата е привлекателна особено през нощта поради безкрайната поредица от ярки неонови табели, които осветяват града.

Много туристи обичат да се разхождат по ивицата Лас Вегас и да се занимават с туризъм. Групата работи предимно от хотел Mandalay Bay до хотел Treasure Island. Ако посетителите наистина искат да изпитат Лас Вегас, те трябва да отседнат в най -важните курорти на Ивицата.

Хеликоптери до Гранд Каньон и Вегас

Пътуването с хеликоптер може да осигури най -добрата гледка към Големия каньон и Лас Вегас. В града има редица компании, които предлагат на посетителите хеликоптери, преминават града и Ивицата или ги отвеждат още по -навътре в Големия каньон. По този начин хората, които могат да останат за кратко, могат да видят планините и хълмовете на Вегас и околностите като една от най -популярните и зрелищни природни атракции в Съединените щати.

Венеция хотел и кабинков лифт

Хотел Венеция в Лас Вегас се намира на ивицата, покрай Острова на съкровищата. Тук посетителите ще имат един от най -добрите курорти в града с туристическа атракция. Вътре има тематично видео за пазаруване, което прилича на град Венеция, със синьо небе, гондолиери и канали. Хотелите предлагат и представления на основните забележителности на Венеция, включително моста Риалто, моста Вижън и много други.

Друг забавен начин да видите комплекта е разходките с гондола във Венеция. Лодки отвън и пред хотел Venetial до тротоара се посещават от лични гондолиери в цялата търговска зала на хотела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *