Най -популярната църква в Гоа и круизното парти

By | септември 12, 2021

Посещението в Гоа е непълно без посещение на църквите в Гоа. Не само зашеметяващото крайбрежие и чистите плажове, Гоа благославя красиви места за поклонение като църкви. Туристи, не само от Индия, посещават цял ​​свят, защото Гоа е столицата на индийския фестивал. Известните и възвишени църкви на Гоа са до голяма степен наследство на португалската колонизация. Тези църкви определят господството на португалците в Гоа, когато останалата част от Индия беше управлявана от британците. Тяхното царуване в Гоан беше мирно и прогресивно, така че те бяха приети от местните с течение на времето. Сега единствените спомени от португалската епоха са красивите църкви, построени тук. Сградата на църквата е една от първите големи професии на португалците. Днес, тъй като гоанците са християни, понякога християни, църквата е ключов фактор в социалния, социалния и религиозния живот на Гоа. Инженерството на светите места в Гоа претърпява значителни промени с течение на времето и в дизайна на периода, в който те са присъщи. Присъединете се към тези църкви и се чувствайте сякаш живеете историята на златните дни на Гоа.

Базиликата на Бом Исус е световна църква, която също е обект на ЮНЕСКО за световно наследство и е запазила смъртоносните останки от Свети Франциск Ксавие. Чудото е, че тленните останки са все още непокътнати, което привлича любопитни посетители отдалеч. Катедралата е една от най -големите църкви в Азия и е посветена на Света Екатерина. Легендата разказва, че Златната камбана на тази катедрала може да бъде чута от гоан и всички. Тази църква има 14 олтара вътре. Църквата „Свети Франциск Асизи“ е известна със своята барка и коринтска архитектура. Поддържане на алтруистична бдителност на Монте Санто (Светия хълм) и Стария Гоа е църквата Дева Мария от Розария. Чудесна със своята строгост и усилия, тази конгрегация е една от основните структури в Гоа, която удостоверява представянето на ренесансовия дизайн, който португалците предадоха на Гоа. Те включват най -старата църква, църквата „Дева Мария от Непорочното зачатие“, църквата „Сан Кайетан“, подобна на църквата „Свети Петър“ в Рим, параклисът „Света Екатерина“, църквата „Дева Мария от Розария“, Църквата на Богородица планинска.

Какво е Гоа без нощен живот? И какво по -добро изживяване за живеене от круиз. Затова се забавлявайте здраво на морско пътешествие в Гоа, пълно с храна, шампанско и напитки. Едно от най -добрите места за парти е да отидете на луксозен круиз по морския бряг, пълен със сурова красота. Почувствайте нощния живот, примесен с приключението на круиз за вечеря, било то семейно пътуване, корпоративен излет или разхлаждане с приятели. Препълнени с живот, плаващи танци и музика, придружени от вечеря и неудържима парти музика, докато отивате на танцово парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *