Най -честите движещи се нарушения

By | септември 13, 2021

Разбирането на многото различни закони и разпоредби за движение в началото може да изглежда като трудна задача. Има толкова много вариации на общите закони между градовете и щатите, че може да не ги познавате всички, когато пътувате.

Въпреки това, не се обезсърчавайте и не чувствайте, че не можете да излезете от държавата, защото не знаете тези различни вариации на закона!

Навици за безопасно шофиране

Най -важната част от шофирането е да практикувате постоянни навици за безопасно шофиране, където и да отидете. Най -често срещаните двигатели на нарушения на движението са отговорни за всичко, което е резултат от опасни действия при шофиране.

За да избегнете получаване на билет или таксуване за едно от тези нарушения, практикувайте навици за безопасно шофиране и винаги бъдете наясно с други потенциално безразсъдни шофьори около вас.

Ще се ускори

Съвършенството е най -честото нарушение при шофиране в Америка. Ако сте следвали трафика или не сте забелязали промяна на зоната за ограничение на скоростта, полицейски служител може да ви издърпа и да ви накара за нарушение при движение.

Най -добрият начин да избегнете това натоварване е да обърнете внимание на текущото ограничение на скоростта и – дори ако трафикът се ускорява около вас – да спазвате подходящото ограничение на скоростта.

Той кара безразсъдно

Безразсъдното шофиране по някакъв начин е общ термин, който обхваща всяка форма на разсеяно и вредно шофиране, което води до злополука или нараняване на друго лице. Въпреки че може да изглежда нормално да работите многозадачно по време на шофиране, откъсването на очите от пътя по някаква причина може да ви накара да пропуснете важни места по пътя около вас.

Обръщайте внимание на пътя през цялото време и се уверете, че вашите пътници се справят с неща като навигация, смяна на радиостанции и регулиране на нещата в колата, така че да могат да следят водача.

Експлоатация на червена светлина

Доста често е да видите някой на пистата до вас да ускорява, когато види променлива стоп светлина, която да премине през кръстовището, преди червената светлина да се смени. Това поведение обикновено надвишава ограничението на скоростта и се счита за безразсъдно ръководство, тъй като може да причини инцидент и да повреди други водачи на кръстовището.

По същия начин пускането на знак за спиране може да бъде много опасно, тъй като настъпващият трафик вече е на кръстовището, когато стартирате знака за спиране. Инцидентите с T-Bone са много чести и могат да бъдат много вредни за всички участващи страни.

Няма растения за пешеходци

Едно от най -разочароващите неща за шофьора е да се забие зад превозно средство, което спира постоянно покрай пътя. Например автобусите за градски транспорт и училищните автобуси често спират, за да качат пътници на и от автомобила.

Забранява се преминаването на спрял училищен автобус, когато пешеходците идват и излизат и е важно да се даде път на тези видове превозни средства, за да се гарантира безопасността на вас и другите пътници.

Как да реагирате

Ако вие или някой, когото познавате, наскоро беше обвинен в нарушение на движението, не се колебайте да потърсите правна помощ. Ако не получите правна помощ или не се справите сами с таксите си, това може да причини сериозни глоби, санкции и в най -лошите случаи загуба на лиценза ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *