6 Най -честите проблеми с Bentley Continental GT

By | септември 14, 2021

Bentley е в списъка на луксозни превозни средства, които са прецизно изработени, поради което тези превозни средства предлагат звездни характеристики. И така, тези автомобили могат да бъдат скъпи за поддръжка, особено ако не сте свикнали да се грижите за вашите превозни средства. От друга страна, ако можете да се грижите добре за него, той може да издържи изпитанието на времето. По -долу е описано 6 често срещани проблема с Bentley Continental GT.

1. Сложна рутинна поддръжка

Въпреки че всяко превозно средство изисква редовна поддръжка, Bentley Continental GT е много специален. Проблемът е, че в отделението на двигателя няма много място, което да позволява лесен достъп до различни компоненти, като например свещ. Затова трябва да използвате услугите на опитен механик дори за редовна поддръжка.

2. Проблеми с окачването

За разлика от други превозни средства, които използват течност под налягане в системите за окачване, Bentley използва пневматична система за окачване. Разликата е, че този тип окачване получава мощността си от електрическа или моторизирана помпа.

Когато системата с пневматично окачване показва признаци на износване, предната част на вашия автомобил може да е малко по -ниска от долната. От друга страна, ако чуете шум, който бие от предната част на колата, знайте, че може да имате тотална повреда на окачването.

В този случай трябва да занесете автомобила си в гаража възможно най -скоро. По същия начин отклонената въздушна пружина може да причини значителни повреди на компресора.

3. Неизправност на спирачната светлина

Според статистиката повредата на стоп светлината е един от най -често срещаните проблеми с GT. Въпреки че този проблем е доста често срещан при този модел, добрата новина е, че подмяната на стоп светлината е доста лесна. Обикновено може да се наложи да смените цялото устройство, за да разрешите проблема.

4. Подмяна на спирачните маркучи

Според Bentley потребителите на превозни средства ще трябва да сменят спирачните маркучи след определен период, който е поне пет години. Всъщност това ръководство е валидно за всеки модел Bentley. Поради високия дизайн на GT, трябва да правите тази подмяна доста често.

5. Неизправност на прозорците

Друг често срещан проблем с GT е, че електрическите прозорци спират да работят от време на време. Често усещане за този проблем е съскането, което идва от Windows. Ако чуете този шум, може да се наложи да проверите прозорците.

В някои случаи смяната на двигателя може да реши този проблем. Все пак може да се наложи да се справите с тази ситуация. В най -лошия случай може да се наложи пълна подмяна на устройството.

6. Електрически проблеми

Понякога може да има електрически проблеми със системата. В резултат на тази грешка на панела могат да се появят дефектни икони. В този случай може да не искате да пренебрегнете тези знаци и да проверите електрическата система от професионален електротехник. Този професионалист трябва да се специализира в решаването на проблеми с Bentley GT.

И така, това беше описание на някои често срещани проблеми с Bentley GT. Надявам се това да помогне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *